Claus Christensen

Claus debuterede som 23-årig tenor i Skørpingkoret i 1987.

Han skriver:

Her er nogle ting som har betydet meget for mig:

  • Den årlige generalforsamling, hvem vil gå glip af den, det er jo nærmest en fest
  • De stemningsfulde julekoncerter afsluttende med gløgg og røde kinder.
  • De mange koncerter hvor vi sang, så det gav et ekstra kick, f.eks. i Tivoli og Parken, ved 4. juli-festen og Opera i Rebild
  • Alle sangstævnerne, hvor man vender godt træt hjem med hovedet fuld af god musik.

Men mest af alt en personSøren Steen Nielsen, hans professionalitet, glæde ved musikken, ydmyghed, organisationstalent, tålmodighed, kreative ideer og mangel på frygt for at kaste sig ud i nye ting. Uanset om det er til den ugentlige øvning, koncerter eller andre arrangementer møder han altid 100% velforberedt op

Jeg er fra 1963 og startede rigtigt nok omkring 1987. En af de første ting jeg var med til var Skabelsen, som jeg aldrig havde sunget før, så den var fantastisk svær at starte med som tenor.  Koncerten var dog en stor oplevelse og det var dejligt, at jeg kunne være med igen i Viborg Domkirke – det var også stort.

Jeg savner jer meget en gang i mellem, men heldigvis har jeg jo mit eget kor Mandhatten.dk her i Kolding. Vi har også en fantastisk dirigent og får hele tiden nye udfordringer – og en hel del koncerter hvert år.

Claus er en af de fremmeste tenorer, koret har haft. Han har tillige været medlem af foreningens bestyrelse i en årrække.