Lise Westergaard

Det var på Musikskolen i Aalborg, Lise fik sin musikalske grunduddannelse som barn. Først på blokfløjten. Efterfølgende gik hun til klaverundervisning i 5 år. I gymnasietiden sang hun i skolens kor i Hasseris.

Da hun tog studentereksamen i 1988 havde hun besluttet, at hun ville uddanne sig som fysioterapeut, men der skulle gå 4 fjumreår, før hun påbegyndte studiet.

De år blev meget givtige – også musikalsk. Således var hun for eksempel på et højskoleophold på Danebod Højskole i Fynshav på Als. Det var i 1990 – det sidste år Danske Folkekor afholdt sine sommerkorstævner. Musikpædagogen og komponisten Erik Sommer var skolens faste lærer. Han opøvede holdet ikke alene i korsang, men også i at skrive og komponere sange.

Efter et års ophold i Stockholm tog hun turen til jordens sydlige halvkugle, hvor hun i Australien blev ansat på en Rudolph Steiner institution, hvor  musikken også fyldte meget.

Sin uddannelse tog hun på Fysio- og Ergoterapeutskolen i Odense. Skolen havde eget blandede kor, som hun var medlem af i 3 år. I de efterfølgende 4-5 år fik hun mand og barn. Familien flyttede til Skørping i år 2000. Året efter blev Lise medlem af vort kor.

I de forløbne 10 har Lise sunget sopranstemmen. I perioden har hun født 2 børn og har holdt ca. 2 års pause fra koret omkring fødsler og barsel. Ellers har hun med glæde deltaget i alle forårs- og julekoncerter, men ikke ved så mange regionale og landsdækkende stævner, da hun er ung mor med nu 3 børn.

Hun er meget glad for medlemskabet af koret. Som yngre medlem kunne hun nok ønske sig et mere rytmisk præget repertoire, hvorfor hun var begejstret for, især Celebrate All Heaven and Earth, som blev sunget ved julekoncerten sidste år, og som er på programmet også i år, 2011.

Hun beundrer syngemesteren for hans omhu og kunnen. Hun agter at forblive korets trofaste medlem.