Ulla Bidstrup

Har været medlem af Skørpingkoret i otte år.

I barndommen i Viborg fik hun klaverundervisning i 2 år – mere af pligt end af lyst. Spiren til det musikalske univers blev for alvor lagt, da hun i 8-10-års alderen gik på en privat musikskole ledet af den vidtfavnende musikpædagog Klari Fredborg (ungarer).

I gymnasietiden på Viborg Katedralskole sang hun i skolens kor, der blev ledet af den inspirerende musiklærer ”Bette Møller”. Siden hen har hun dyrket korsangen i andre sammenhænge. For eksempel sang hun i en kortere periode i Randers Kammerkor. Efterfølgende i et blandet kor, der øvede i Skjoldhøj Kirke ved Aarhus.

Hun flyttede til Skørping sammen med sin Steffen i 2003. Parret var på forhånd informeret om det rige kulturliv, der udfoldede sig der. Via Skørpingkorets hjemmeside blev hun orienteret om det kor, hun blev medlem af samme år. Hun blev placeret i altgruppen, hvor hun i introduktionsfasen fik god støtte af Runa.

Den første større sanglige udfordring var opførelsen af Forklædt gud året efter. Siden da har hun deltaget ved alle de NOFO-stævner, hun har kunnet overkomme. Deltog også ved Landsstævnet i Tønder i 2007. Det absolutte højdepunkt var opførelsen af Haydns Skabelsen i hendes barndomsby i 2009. Hun har tillige med stor fornøjelse deltaget ved 4 Opera i Kor weekendstævner på Nørre Sundby gymnasium – og sådan kan hun blive ved.

Ulla har været medlem af foreningens bestyrelse i en 4-årig periode for at fortsætte som bestyrelsesmedlem af den nye Rebild Musikforening.

Ulla har sat stor pris på sit medlemskab af vores kor, blandt andet fordi korets repertoire passer hende så godt. Hun kunne godt ønske sig flere sociale tiltag, som hun argumenterede for som medlem af bestyrelsen.