Præsentation af koret

Præsentation af koret og sangforeningens love:

Vi er et blandet kor for 4 stemmer og synger et bredt repertoire fra klassisk til rytmisk. Korets dirigent er Søren Rasmussen. Med ham mødes vi hver torsdag aften fra kl. 19.00 – 21.00 i Sognegården, hvor vi dyrker sangglæden og fællesskabet.

Hvordan bliver du medlem af koret?

Det gør du ved at møde frem ved den første koraften i Skørping Sognegård den første torsdag i september måned kl.19.00, eller ved til enhver tid at henvende dig til formanden,  Lisbeth Stenstrop Jensen  60 92 92 54.

I vort repertoire er vi tro mod den danske sangskat, men tilstræber  bestandig at forny os, idet vi som medlemmer af Kor72 har rig mulighed for at deltage i diverse korstævner med skiftende instruktører.

Forårs- og julekoncerten/erne.

Hvert forår afholder kommunens kor en fælles koncert, og det er ikke rigtig jul uden at vi har afviklet den traditionsrige koncert i byens kirke. Vi holder også hyppigt advents/julekoncerter i andre kirker

Venskabskor

Koret har tidligere haft venskabskor i henholdsvis Norge og på Sjælland. I de sener år har vi samarbejdet med Støvringkoret omkring den årlige Forårskoncert.

Påklædning

Ved vore koncerter er kvinderne udsmykket med et meget smukt designet tørklæde, der anvendes på sort påklædning.  Mændenes særkende er et ensfarvet slips, der i farven matcher kvindernes tørklæde. Mændenes påklædning er sort eller hvid skjorte og sorte benklæder.

Der skal erlægges kr. 100 som lån af udstyret som afleveres, når du – ad åre – forlader koret – tillige med de noder, du er kommet i besiddelse af og som bærer foreningens stempel.

Nodelæsning er ikke nogen forudsætning.

Koret finder det naturligt, at du bruger tre øveaftner til at finde ud af, om dette er noget for dig. Herefter betragter vi dig som værende fast kormedlem.

Du kan få mere at vide om koret og dets aktiviteter ved at klikke på andre emner på indekssiden.